torstai 3. huhtikuuta 2014

sett i butiken

För en vecka sedan kom vi hem från underbara Krakow och jag har ett inlägg om det hollilla, måste ännu tillägga ett par bilder så publicerar jag det, troligtvis i kväll.

Idag i S-market på Drumsö:

Jag stod i en lång kassakö och av någon underlig anledning "snurrade" jag runt och kollade vad som händer i närheten. Ganska nära mig var en  hylla med hygienartiklar och där stod en man vid 30+ och läste mycket noggrant olika kondomers tuoteseloste. Han satt bort Näkki och tog fram någon annan. Jag tyckte det var ganska gulligt hur han ville göra det ett bra köpbeslut inför kvällens (?) date. Efter en stund var han borta och jag tänkte att kanske han gick och kollade på mat.
När jag hade betalat och gick ut från butiken och gick förbi de andra kassorna mot dörren tog jag ännu en snabb blick om jag sku råka se kondommannen köa vid en kassa. Näpp, där stod han vid karkkihyllan och verkade ha mycket svårt att bestämma sig för vilken karkkipåse/chokoplatta han skulle köpa.

Jag tycker att det var så gulligt av honom! Kan just se det där scenariot: Han har kockat mat, de dricker vin, han bjuder på choklad i soffan och bjuder på chokon (och hoppas att hon smälter) och kan int vänta på att få öppna kondompaketet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti