torstai 16. tammikuuta 2014

16. Kolla! Här är en bild från mitt sovrum.

16. Kolla! Här är en bild från mitt sovrum.

Just nu är vårt sovrum lite rörigt pga av att vi målar en sekretär, böt igår nya sängar till sovrummet och försöker ordna upp i gästrummet. Fick nog relativt bra städat i gästrummet idag, på veckoslutet väntar endast dammsugning och dammtorkning i och sovrummet. Borde ännu hitta en plats för bykställningen. Just nu står det i sovrummet...

Vi flyttade in i vår våning i juni och remppade våningen enda till september-oktober 2012. Där i mellan gifte vi oss i augusti 2012, så ni kan tänka er att vi har faktiskt  haft stressigt under våren-hösten 2012. Vi hade bröllopet på makens familjs herrgård, så vi fixade allt själv. Lättare sku det ju ha blivit att hyra ett ställe och inte behöva oroa sig för att logistiken skiter på sig osv.Vi jobbade på dagarna och på kvällen remppade vi (eller maken) jag rev tapeter och målade väggar.

Men vi fick jättefina påslåkan (Casa Stockmann) och fina lampor (fot + skärmar) från Pentik. Hade drägglat på sådana där lampor en tid och gick och klickade dom på vår gåvolista.

Bilden är tagen i sep 2012 med en usel C7:a.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti